Ceaiul din frunze vă poate transforma experiența ceaiului într-un moment în care vă puteți relaxa și reseta. Avem ghidul perfect pe măsură ce începeți să aflați despre beneficiile amestecurilor de ceai în vrac și cum să preparați ceașca perfectă de ceai. Cu amestecurile noastre de ceai din frunze realizate de experți, puteți personaliza puterea și aroma perfecta, făcându-l al dvs. în doar trei pași simpli. Pur și simplu scoateți, preparați-vă și bucurați-vă!
Ceaiul
Mic dejun englezesc Ceai negru
Amestec fin echilibrat de ceaiuri Assam și Ceylon pentru a oferi o infuzie robustă, cu o aromă bogată, culoare de chihlimbar profund și un gust îndrăzneț.
Ceai verde Gunpowder
Peletele de ceai verde cu frunze lungi strânse strâns oferă un gust proaspăt curat și un finisaj delicat și răcoritor.
Ceai negru clasic cu gheață
Ceai negru kenyan cu o singură origine, crescut, care oferă o aromă clară și curată, cu note florale echilibrate și malțioase pentru o adevărată răcorire.
Apa
Aduceți apa la fierbere și lăsați-o să se răcească ușor. Ceaiurile negre trebuie preparate la temperaturi mai ridicate, în timp ce ceaiurile verzi trebuie preparate la temperaturi sub fierbere.
Arome de ceai negru cu frunze pure Temperatura de infuzare recomandată
Mic dejun englezesc Ceai negru 100 ° C / 212 ° F
Ceai verde cu Gunpowder 80 ° C / 175 ° F
Ceai negru clasic cu gheață 100 ° C / 212 ° F
Infuzorul Filtru de ceai
Asigurați-vă că infuzorul dvs. permite suficient spațiu pentru ca frunzele să se desfacă complet, pentru a permite frunzelor să livreze o ceașcă completă de ceai. Pentru un ceai mai îndrăzneț, adăugați o lingură suplimentară de ceai în infuzor sau utilizați mai puțin pentru un ceai mai ușor
Timp de preparare
Duratele de preparare la Teashop.ro sunt atent determinate și recomandate de Maeștrii de Ceai pentru a oferi un echilibru delicat de extragere a gusturilor frumoase din ceai, lăsând în urmă notele mai amare și astringente.
Mic dejun englezesc Ceai negru Timp de preparare: trei minute
Timp de preparare a ceaiului verde cu praf de pușcă: trei minute
Timp de preparare a ceaiului negru clasic cu gheață: patru minute
Pregătiți ceaiul
Umpleți infuzorul sau bila de ceai. Umpleți infuzorul cu ceai vrac conform instrucțiunilor de scobitură de pe ambalaj.
Așezați infuzorul în cană sau pahar. Pentru ceai fierbinte, puneți infuzorul într-o cană sau într-un pahar de 12-14 uncii pentru ceai cu gheață.
Fierbe apa. Aduceți apa la fierbere și lăsați să se răcească ușor.
Se toarnă apa. Se toarnă șase uncii în pahar și se prepară pentru ambalarea timpului de preparare recomandat.
Scoateți infuzorul. Îndepărtați infuzorul și aruncați frunzele.
Adăugați gheață. Adăugați șase uncii de gheață.
Indiferent dacă preferați ceai fierbinte sau înghețat, avem un ceai cu frunze libere preparat la domiciliu. Bucurați-vă de experiența ceaiului de la prima înghițitură până la ultima luând un moment personal pentru a vă relaxa și savura ceaiul.